Karels Consultancy

Diensten

Administratief

Inrichting

Tegenwoordig is software een belangrijk onderdeel van de administratie. De inrichting hiervan is de basis van een efficiƫnte (financiƫle) administratie. Ik heb ervaring met verschillende boekhoudpakketten. Het inrichten van de administratie, zodat deze aansluit bij uw accountant, kan door mij worden verzorgd.

Uitleg

Het is mogelijk dat er uitleg van de software wordt gegeven zodat uzelf of iemand binnen uw organisatie de administratie kan voeren. Voor een eenvoudige administratie kost dit gewoonlijk 1 dagdeel. Er is altijd een mogelijkheid om bij een vervolgafspraak feedback te krijgen en praktische tips door te nemen.

Overzichten

Hoe krijgt u het gewenste overzicht uit uw administratie? Ik kan helpen de overzichten in te richten zodat de informatie eenvoudig is op te vragen. Daarnaast is het begrijpen van de cijfers nog belangrijker dan het overzicht zelf en hierbij kan ik helpen.

Verdieping

Ondanks dat u de administratie naar tevredenheid voert, mist u bepaalde informatie. Ik kan helpen bij de inrichting van een projectadministratie zodat deze informatie met een kleine aanpassing wel toegankelijk is. Indien er andere wensen zijn welke de administratie raken, kan er naar passende oplossingen worden gezocht.

Waarom Karels Consultancy?

Karels Consultancy is er om een passende oplossing te helpen vinden

- Probleem oplossend advies
- Meedenken in uw organisatie
- Flexibel
- Onafhankelijk van accountants of verkopers

  • Karels Consultancy

  • Joost Karels
  • Langeweide 94
  • 1722 WR Zuid-Scharwoude
  • joost@karelsconsultancy.nl
  • 06-13952087